Verkoop gestart!

Beste geinteresseerde,


Zojuist is de online verkoop van de 26 woningen van fase 1 officieel gestart door de wethouder Robert Bosch. Hij onthulde het bouwbord dat voor het kazernegebouw staat.


Verkoopinformatie

Alle verkoopinformatie staat vanaf nu op de website. Onder het kopje downloads vind je alle benodigde stukken. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben dan kun je natuurlijk bellen met Majoor & Klumper makelaars. Zij staan je graag te woord.

Inschrijven

Vanaf nu is alle verkoopinformatie compleet en vragen wij je nogmaals naar jouw keuze te kijken, deze aan te passen en/of definitief te maken. Je hebt hiervoor de tijd tot en met donderdag 24 juni 12.00 uur. Als je alles volledig en correct heb ingediend ben je officieel ingeschreven.

Digitale toewijzing en verkoopgesprekken

De digitale toewijzing zal zoals eerder al genoemd volledig automatisch geschieden via een zgn. 'matchmaker'. Met dit systeem wordt zoveel mogelijk getracht om eerste keuzes aan kandidaten toe te wijzen. De toewijzing zal vrijdagochtend 25 juni plaatsvinden. In de loop van de middag zullen de kandidaten die een woning toegewezen krijgen worden gebeld door Majoor en Klumper Makelaars en Taxateurs o.g. voor het inplannen van een optiegesprek in de week van 28 juni t/m 2 juli. Tijdens dit gesprek worden alle verkoopstukken doorgenomen en krijg je een week een optie op de woning. Daarna wordt er een vervolgafspraak gemaakt om de koop- aanneemovereenkomst te tekenen.

Reservelijst

De kandidaten die in eerste instantie geen woning toegewezen krijgen worden via e-mail op de hoogte gebracht en komen automatisch op de reservelijst te staan. Er kunnen geen uitspraken gedaan worden over de positie op de reservelijst. Als er een woning vrij komt wordt er opnieuw digitaal toegewezen via de matchmaker.


Financieringscheck

Wij adviseren je om alvast een gesprek met een hypotheekadviseur in te plannen, zodat je tijdig op de hoogte bent van jouw financiële mogelijkheden. Dat kan bij je eigen adviseur maar kan ook via de verkopende makelaar. Zij hebben contact met een gerenommeerd adviesbureau en willen je graag van dienst zijn.


We wensen je veel succes met de aankoop van je nieuwe huis!


Met vriendelijke groet,


Het verkoopteam Detmerskazerne

naar alle nieuws berichten
naar alle nieuws berichten