historische locatie

Wonen op een historische plek

Detmerskazerne verrijst op een historische plek in het Gelderse Eefde. In dit gezellige dorp woon je bijna ouderswets gemoedelijk, midden tussen de natuur, oude landgoederen en landerijen.
Je dagelijkse boodschappen en een ambachtelijke bakker vind je op loopafstand. Heb je iets bijzonders nodig? De binnenstad van Zutphen ligt bijna om de hoek. Ook het bruisende Deventer ligt vlakbij Eefde. In de verte kronkelt de IJssel. En in het oosten strekt de Achterhoek zich uit, een van de mooiste regio’s van Nederland.

Voorzieningen en bereikbaarheid

Erg prettig aan Eefde is dat Zutphen je directe buur is. Je fietst in 10  minuutjes naar de binnenstad van deze hanzestad. Je ontdekt er steeds weer nieuwe winkeltjes en er is een lekker drukke zaterdagmarkt.
Zowel Zutphen als Deventer hebben een heerlijk horeca-aanbod, met terrasjes en restaurants tussen monumentale gebouwen. In deze steden vind je ook alle voorzieningen van scholen tot zorg. De bereikbaarheid van Eefde is uitstekend. Forenzen naar de Randstad is bijvoorbeeld goed mogelijk.

ontdek de woningen
ontdek de woningen

EEN UNIEKE LOCATIE
met de sfeer van
Historisch erfgoed