Start verkoop laatste fase Detmerskazerne

Beste geïnteresseerde,

Het is zover! De online start verkoop van de laatste fase is woensdag 27 oktober 17:00 uur. Deze fase bestaat uit 34 woningen met verschillende types.

Start verkoop
Vanaf woensdag 27 oktober 17:00 uur staan alle verkoopdocumenten op de projectwebsite detmerskazerne.nl

Inschrijftermijn
Je kunt je online inschrijven vanaf 27 oktober 17:00 uur tot en met maandag 8 november 12:00 uur. Je hebt dus ruim de tijd om je in te schrijven.

Geef bij de inschrijving je favoriete bouwnummers op en vul het formulier zo volledig mogelijk in. Ook helpt het als je duidelijkheid geeft over je financieringsmogelijkheden.

Toewijzing
Na de sluitingsdatum op maandag 8 november (12:00 uur) zal de toewijzing digitaal geschieden via de zogenaamde 'matchmaker', dus volledig automatisch. Met dit systeem wordt zoveel mogelijk getracht om eerste keuzes aan kandidaten toe te wijzen.

Uitslag
Dinsdag 9 november krijg je telefonisch bericht als je een bouwnummer toegewezen hebt gekregen. Er wordt dan gelijk een afspraak voor een optiegesprek gemaakt.

Heb je geen telefoontje gehad dan ontvang je dinsdagavond 9 november een mail dat je in de eerste ronde geen woning hebt toegewezen gekregen. Dit doen we per email omdat we veel inschrijvingen verwachten. Het kan wel zijn dat er nog mensen afvallen na het eerste gesprek en dat je dan alsnog een uitnodiging ontvangt voor een optiegesprek.

Optiegesprek
Tijdens de eerste afspraak nemen we alle stukken met je door en beantwoorden we je vragen. Tevens geven we je dan een optie op het toegewezen bouwnummer en wordt er gelijk een vervolgafspraak gemaakt.

Nieuwsbrief
We houden je de komende periode met nieuwsbrieven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We wensen je natuurlijk veel succes met de inschrijving en hopen je snel te ontmoeten. Voor informatie kun je terecht bij de verkopende makelaars van Majoor & Klumper makelaars. Zij zijn volledig op de hoogte van het plan en kunnen al je vragen beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Het verkoopteam Detmerskazerne

naar alle nieuws berichten
naar alle nieuws berichten