START VERKOOP

Beste geïnteresseerde,

Na een degelijke voorbereiding en uitwerking van de plannen is het zover. We zijn verheugd te kunnen melden dat fase 1 van de Detmerskazerne in verkoop gaat!

Start verkoop donderdag 17 juni om 13:00 uur
Op donderdag 17 juni, 13:00 uur gaan de eerste 26 woningen officieel online in verkoop. Vanaf dat moment staat alle verkoopinformatie die je nodig hebt om in te schrijven voor je klaar op de projectwebsite: detmerskazerne.nl

Hieronder lees je het stappenplan.

STAP 1. Account aanmaken
Vanaf woensdag 26 mei staan op de projectwebsite de type woningen met een indicatie van de V.O.N. prijzen vermeld. Als je nog steeds geïnteresseerd bent in een woning op de Detmerskazerne, vragen we je eerst een account aan te maken en de bijbehorende vragen te beantwoorden. Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd naar welk type woning jouw voorkeur uitgaat; ben je geïnteresseerd in een tussen- of een hoekwoning, in een twee-onder-een-kap of een vrijstaande? Je kunt maximaal 3 bouwnummers als voorkeur aangeven.

Let op; een account aanmaken is géén inschrijving, dus hieraan kun je geen rechten ontlenen.

STAP 2. Officiële inschrijving
Vanaf donderdag 17 juni, 13.00 uur is alle verkoopinformatie compleet en vragen wij je nogmaals naar jouw keuze te kijken, deze aan te passen en/of definitief te maken.
Je hebt hiervoor de tijd tot en met donderdag 24 juni 12.00 uur. Indien je alles volledig en correct heb ingediend ben je officieel ingeschreven.

STAP 3. Digitale toewijzing en verkoopgesprekken
De digitale toewijzing zal geschieden via een matchmaker. Met dit systeem wordt zoveel mogelijk getracht om eerste keuzes aan kandidaten toe te wijzen. De toewijzing zal vrijdagochtend 25 juni plaatsvinden. In de loop van de middag zullen de kandidaten die een woning toegewezen krijgen worden gebeld door Majoor en Klumper Makelaars en Taxateurs o.g. voor het inplannen van een optiegesprek in de week van 28 juni t/m 2 juli. Tijdens dit gesprek worden alle verkoopstukken doorgenomen en krijg je een week een optie op de woning. In de week van 5 juli t/m 9 juli wordt er een vervolgafspraak gemaakt om de koop- aanneemovereenkomst te tekenen.

Reservelijst
De kandidaten die in eerste instantie geen woning toegewezen krijgen worden via e-mail op de hoogte gebracht en komen automatisch op de reservelijst te staan. Er kunnen geen uitspraken gedaan worden over de positie op de reservelijst. Indien er een woning vrij komt wordt er opnieuw digitaal toegewezen middels de matchmaker.

Aanspreekpunt
Zet 17 juni vast in jouw agenda en hou je inbox in de gaten voor de volgende nieuwsbrief. Mocht je naar aanleiding van deze nieuwbrief of alle informatie die vanaf 17 juni beschikbaar is op de website toch nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Majoor & Klumper Makelaars en Taxateurs o.g. in Zutphen.

Financieringscheck
Wij adviseren je om alvast een gesprek met een hypotheekadviseur in te plannen, zodat je tijdig op de hoogte bent van jouw financiële mogelijkheden. Dat kan bij je eigen adviseur maar kan ook via de verkopende makelaar. Zij hebben contact met een gerenommeerd adviesbureau en willen je graag van dienst zijn.

We wensen je veel succes met de aankoop van je nieuwe huis.

Met vriendelijke groet,

Het verkoopteam Detmerskazerne

naar alle nieuws berichten
naar alle nieuws berichten