Ontdek de bouwnummers

Beste geïnteresseerde,

We hebben nieuws!

De website is uitgebreid. We hebben alvast de verkooptekeningen en de woningzoeker voor je op de projectwebsite detmerskazerne.nl gezet. Veel nieuwe informatie dus over de woningen van deze laatste fase en we zijn natuurlijk reuze benieuwd naar je favoriete bouwnummers.

Vanaf prijzen
De vanaf prijzen die op de website staan zijn slechts een indicatie en kunnen variëren o.a. door perceel grootte. Vanaf de online start verkoop woensdag 27 oktober 17.00 uur zijn alle definitieve prijzen per bouwnummer bekend. De woningzoeker wordt hier dan mee aangevuld.

Account aanmaken
Als je nog steeds geïnteresseerd bent in een woning op de ‘Detmers’, vragen we je eerst een account aan te maken en als je dat (al) gedaan hebt de bijbehorende vragen te beantwoorden. Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd naar welk type woning jouw voorkeur uitgaat; ben je geïnteresseerd in een tussen- of een hoekwoning, in een twee-onder-een-kap of een vrijstaande? Je kunt maximaal 3 bouwnummers als voorkeur aangeven.

Let op: een account aanmaken is géén inschrijving, dus hieraan kun je geen rechten ontlenen.

Inschrijven
Vanaf woensdag 27 oktober 17:00 uur kun je je officieel inschrijven en je favoriete bouwnummers eventueel nog wijzigen en bevestigen.

Heb je vragen of is er iets niet duidelijk? Neem contact op met de verkopende makelaar Majoor & Klumper makelaars. Zij zijn volledig op de hoogte en kunnen al je vragen beantwoorden.

Veel succes met het uitkiezen van je nieuwe woning!

Het verkoopteam Detmerskazerne.

naar alle nieuws berichten
naar alle nieuws berichten