Nieuwe impressies

Beste geïnteresseerde,

Met elkaar tellen wij af naar de officiële online start verkoop van de 26 woningen in fase 1 van de Detmerskazerne op donderdag 17 juni om 13.00 uur. In deze nieuwsbrief ontvang je van ons een update over de laatste ontwikkelingen.

Velen hebben inmiddels een account aangemaakt met daarin hun favoriete bouwnummers. Heb je dit nog niet gedaan? Geen probleem, je hebt hiervoor nog tot uiterlijk woensdag 16 juni de tijd. Dat kan via deze link.

Tipje van de sluier
Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent hoe fase 1 er dadelijk uit komt te zien. Met trots presenteren wij je een nieuwe artist impression van de wijk. Alle overige nieuwe impressies staan vanaf nu op de projectwebsite. Ze geven je een goed beeld hoe Detmers er straks uit komt te zien als je heerlijk met een drankje op de veranda zit of een wandeling door het park maakt.

Officiële inschrijving
Vanaf donderdag 17 juni, 13.00 uur is alle verkoopinformatie compleet en vragen wij je nogmaals naar jouw keuze te kijken, deze aan te passen en/of definitief te maken. Je hebt hiervoor de tijd tot en met donderdag 24 juni 12.00 uur. Indien je alles volledig en correct heb ingediend ben je officieel ingeschreven.

Digitale toewijzing en verkoopgesprekken
Zoals eerder gemeld zal de digitale toewijzing geschieden via de zogenaamde 'matchmaker', dus volledig automatisch. Met dit systeem wordt zoveel mogelijk getracht om eerste keuzes aan kandidaten toe te wijzen. De toewijzing zal op vrijdagochtend 25 juni plaatsvinden. In de loop van de middag zullen de kandidaten, die een woning toegewezen krijgen, worden gebeld door Majoor en Klumper Makelaars voor het inplannen van een optiegesprek in de week van 28 juni t/m 2 juli. Tijdens dit gesprek worden alle verkoopstukken doorgenomen en krijg je een week een optie op de woning. In de week van 5 juli t/m 9 juli wordt er een vervolgafspraak gemaakt om de koop- aanneemovereenkomst te tekenen.

Vragen
Mocht je nog aanvullende vragen hebben, bel dan gerust met de verkopende makelaar Majoor & Klumper makelaars in Zutphen 0575-549112. Zij helpen je graag!

Wij wensen  je alvast veel succes bij de inschrijving en hopen je te mogen verwelkomen in dit prachtige plan!

Met vriendelijke groet,

Het verkoopteam Detmers.

naar alle nieuws berichten
naar alle nieuws berichten